Eten

Onze ingrediënten: heerlijk eten en drinken, op een leuke inspirerende plek met fijne bediening en dan ook nog eens gezond én voor een goede prijs…dat was ons plan en dat is gelukt! Wij werken zoveel mogelijk met eerlijke, lokale en biologische producten. Achterin onze menukaart vind je meer informatie over de afkomst van veel van onze producten.

Klik hier voor onze ontbijt- en lunchkaart.
Klik hier voor onze dinerkaart.

Hoeve biesland

Aubergine carpaccio

Onze met zorg samengestelde menukaart wisselt met de seizoenen mee.
Ook voor mensen met een voedselallergie of intolerantie zijn er voldoende mogelijkheden, onze chef-kok Vera de Graaff is gespecialiseerd op dit gebied en biedt uitstekend advies. Er zijn voor de meest gangbare allergieën aangepaste menukaarten aanwezig.

Onze mooie ruimte leent zich ook perfect voor grote gezelschappen. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld borrels, buffetten, High-tea, ontbijt/lunchtafels en meer. Als u met een grote groep wilt komen ontbijten dan kunnen wij eventueel ook de openingstijden aanpassen.
Kijk bij ‘groepen‘ voor meer informatie of neem even contact met ons op.