Diner

Alle gerechten worden zo veel mogelijk bereid met eerlijke en biologische producten. Zo komen ons vlees en onze eieren van Hoeve Biesland, een biologisch/dynamische boerderij uit Delftse polder.

Naast onze hieronder genoemde hoofdgerechten, serveren we dagelijks drie wisselende specialiteiten
(iedere dag een ander vis, vlees en vegetarisch gerecht naast de menukaart)
Natuurlijk kunnen we bij ieder gerecht wel een mooi passend bier of een smakelijke wijn serveren. Ons personeel adviseert u graag!

De gerechten die met een * zijn gemarkeerd bevinden zich in het 3-gangen keuzemenu. Dit menu wordt gehanteerd voor een groep vanaf 10 personen. Het is, in overleg, ook mogelijk om zelf een keuzemenu samen te stellen.

Voorgerechten

Vers zuurdesembrood van Meneer Leffers met knoflook-kruidenboter (v) 5.25
Pastinaaksoep met truffelolie, champignons en croutons (v) 7.00
Spicy bietensoep met munt, yoghurt en croutons (v) * 6.25
Biologische Rundercarpaccio met oude kaas, rode ui, pijnboompitten,zongedroogde tomaten, kappertjes en truffelmayonaise * 11.25
Mosselpannetje gestoofd in Texels Skuumkoppe met knoflook, rode peper, peterselie en zonnebloembrood * 9.00
Kastanje Pie – stoofpotje met champignons, wortel en Parmezaan (v) 9.50
Coquilles de Saint Jacques geserveerd met nori chips en wasabimayonaise 10.75
Huszár’s Voorgerechtenproeverij: een plank met heerlijke kleine voorgerechtlekkernijen 16.50

Hoofdgerechten

Vegetarische Burger met verse avocado, truffelmayonaise en een Parmezaankoekje, geserveerd met frites (v) 16.75
Kaasfondue bereid met verschillende kazen en Nederlands speciaal bier (v) 16.75
Huszárenburger van biologisch rundvlees met spek en tomatenchutney, geserveerd met boerenfrites * 17.25
Bospaddenstoelen truffel Risotto met pompoen, Parmezaan, peterselie en pistache (v) * 15.75
Gele Viscurry met zeeduivel, mosselen en inktvisringen, geserveerd met rijst 19.75
Zalm Wellington met rode pestotapenade, citroen-thijm dressing en geroosterde groenten * 20.25
Jagersstoof met biologische Kippendijen gestoofd in Texels bockbier met pompoen, champignons en spek 22.25
Biologische Rib-eye met steak diane saus en geroosterde groenten * 23.25

Maaltijdsalades                                                                                             klein/normaal

Geitenkaassalade met rode bietencarpaccio, rode ui, pecannoten, cherrytomaten, granaatappelpitjes, huisgemaakte croutons (v) 8.75/ 13.00
Salade Huszár met biologische biefstukreepjes, spek, aardappel, zacht gekookt ei, zilveruitjes en cherrytomaten 11.50/ 16.00
Courgetti salade met huisgemaakte falafel, fèta, appel, rode ui, komkommer, cherrytomaten, pijnboompitjes en groene pesto dressing (v)
(kan ook met gemarineerde gerookte zalm i.p.v. falafel )
11.00/ 15.00

Voor de kleintjes

Biologisch Huszárenburgertje  met boerenfrites en mayonaise 9.50
Pannenkoek naturel, geserveerd met poedersuiker en stroop (v) (met spek + 0.85) 6.75
Vegetarisch burgertje met boerenfrites en mayonaise (v) 9.00
Biologisch biefstukje met gemenge warme groenten en boerenfrites met mayonaise 9.75

Nagerechten

Veramisu, tiramisu van chef Vera gemaakt met koffie en Amaretto * 7.75
Appel kaneel Bavarois met gekarameliseerde appeltjes en tuile * 8.50
Sinaasappelcake met Chocolademousse noten crumble en biologische vanille-ijs * 8.25
Coupe Meringue met biologisch vanille ijs, meringue crumble, saus naar keuze (karamel of chocolade-Frangelicosaus) én slagroom * 6.50
Huszár’s Nagerechtenproeverij 16.00
Hollands kaasplankje geserveerd met vijgenbrood en rode portstroop 12.50
Kinderijsje (twee bolletjes biologisch boeren ijs met slagroom) 4.75
Brownie van pure chocolade 2.75
Franse Appeltaart (met slagroom +0,60) 3.75
Lemon Cheesecake 4.25
Worteltjestaart 4.25