Diner

Alle gerechten worden zo veel mogelijk bereid met eerlijke en biologische producten. Zo komen ons vlees en onze eieren van Hoeve Biesland, een biologisch/dynamische boerderij uit Delftse polder.

Naast onze hieronder genoemde hoofdgerechten, serveren we dagelijks drie wisselende specialiteiten
(iedere dag een ander vis, vlees en vegetarisch gerecht naast de menukaart)
Natuurlijk kunnen we bij ieder gerecht wel een mooi passend bier of een smakelijke wijn serveren. Ons personeel adviseert u graag!

De gerechten die met een * zijn gemarkeerd bevinden zich in het 3-gangen keuzemenu. Dit menu wordt gehanteerd voor een groep vanaf 10 personen. Het is, in overleg, ook mogelijk om zelf een keuzemenu samen te stellen.

Voorgerechten

Vers gebakken brood van Holtkamp met knoflook-kruidenboter (v) 4.95
Kokos-limoensoep met atjar en een gekookt eitje (v) * 6.50
Kastanjesoep met walnoten en tuinkersroom (v) 6.50
Biologische Rundercarpaccio met oude kaas, rode ui, pijnboompitten,
zongedroogde tomaten, kappertjes en truffelmayonaise *
10.00
Zalmbonbon gevuld met forelsalade, geserveerd met avocado, dragonmayonaise, zacht gekookt ei en toast* 9.50
Gerookte Makreel met knolselderijpuree, sinaasappel-botersaus en tuinkers 7.50
Cannelloni van courgette gevuld met basilicum, oregano, pistache en roomkaas geserveerd met tomatensaus (v) * 8.00
Huszár’s Voorgerechtenproeverij: een plank met heerlijke kleine lekkernijen 14.50

Hoofdgerechten

Kaasfondue  van verschillende kazen en Nederlands speciaalbier (v) 15.00
Huisgemaakte Huszárenburger van biologisch rundvlees met spek, tomatenchutney, geserveerd met boerenfrites en mayonaise * 15.50
Yellow Tail Kingfish, duurzame vis uit Denemarken met licht gerookte paprika-knoflooksaus * 19.00
Vegetarische burger met verse avocado, truffelmayonaise en een Parmezaankoekje  geserveerd met boerenfrites (v) 15.50
Rode Bietenrisotto met Delfts blauwe geitenkaas, Gruyère, salsa verde, bosui, pijnboompitten en pecannoten (v)* 16.00
Biologische Longhaas met zoete aardappelpuree, bospaddenstoelen en jus van Texels bockbier 20.50
Curry Huszar, licht pittig met mosselen, zeeduivel en wijting filet, geserveerd met rijst 18.50
Biologische Eendenborstfilet met vijgen-Marsalasaus en verse vijg * 19.50

Maaltijdsalades                                                                                             klein/groot

Geitenkaassalade met rode bietencarpaccio, rode ui, pecannoten, cherrytomaten, granaatappelpitjes, croutons en biologisch spek (kan ook zonder spek) 8.50/ 12.50
Salade Huszár met biologische biefstukreepjes, spek, aardappel, zacht gekookt ei, zilveruitjes en cherrytomaten 10.50/ 14.50
Courgetti salade met gerookte Zalm, fèta, appel, rode ui, komkommer, cherrytomaten, pijnboompitjes en groene pesto dressing 9.50/ 13.50

Voor de kleintjes

Biologisch Huszárenburgertje  met boerenfrites en mayonaise 7.50
Pannenkoek naturel, geserveerd met poedersuiker en stroop (v) (met spek + 0.50) 6.00
Vegetarisch burgertje met boerenfrites en mayonaise (v) 7.50
Biologisch biefstukje met gemenge warme groenten en boerenfrites met mayonaise 8.50

Nagerechten

Veramisu, tiramisu van chef Vera gemaakt met Liquor 43* 7.50
Chocolate Chip Cookie, met mokkacrème en chocolade-Frangelicosaus * 8.50
Warme Stoofpeertjes Crumble met biologisch vanille ijs* 8.00
Coupe Meringue met biologisch vanille ijs, meringue crumble, saus naar keuze (karamel of chocolade-Frangelicosaus) én slagroom * 5.50
Huszár’s Nagerechtenproeverij 14.50
Hollands kaasplankje geserveerd met vijgenbrood en rode portstroop 11.50
Kinderijsje (twee bolletjes biologisch boeren ijs met slagroom) 4.50
Brownie van pure chocolade * 2.25
Franse Appeltaart (met slagroom +0,50) * 3.25
Lemon Cheesecake * 3.75
Worteltjestaart * 3.75