Diner

Alle gerechten worden zo veel mogelijk bereid met eerlijke en biologische producten. Zo komen ons vlees en onze eieren van Hoeve Biesland, een biologisch/dynamische boerderij uit Delftse polder.

Naast onze hieronder genoemde hoofdgerechten, serveren we dagelijks drie wisselende specialiteiten
(iedere dag een ander vis, vlees en vegetarisch gerecht naast de menukaart)
Natuurlijk kunnen we bij ieder gerecht wel een mooi passend bier of een smakelijke wijn serveren. Ons personeel adviseert u graag!

De gerechten die met een * zijn gemarkeerd bevinden zich in het 3-gangen keuzemenu. Dit menu wordt gehanteerd voor een groep vanaf 10 personen. Het is, in overleg, ook mogelijk om zelf een keuzemenu samen te stellen.

Voorgerechten

Vers gebakken brood van Holtkamp met knoflook-kruidenboter (v) 5.25
Spinaziesoep met crème fraîche, gekookt eitje en croutons (v) 6.75
Spicy bietensoep met munt, yoghurt en croutons (v) * 6.00
Biologische Rundercarpaccio met oude kaas, rode ui, pijnboompitten,
zongedroogde tomaten, kappertjes en truffelmayonaise *
10.75
Hollandse kokkels gestoofd in Texels Skuumkoppe met knoflook, rode peper, peterselie en toast * 9.50
Kabeljauwfilet met knapperige sesamkorst geserveerd met zeekraalsalade en saffraansaus 9.00
Buratta Prosciutto met meloen, basilicum en bierstroop 9.75
Huszár’s Voorgerechtenproeverij: een plank met heerlijke kleine lekkernijen 16.00

Hoofdgerechten

Biologische Rib-eye met grove kruiden-knoflook boter en geroosterde groenten 22.50
Visspies van zeeduivel en kabeljauw met licht gerookte paprika-knoflooksaus 18.75
Kaasfondue bereid met verschillende kazen en Nederlands speciaal bier (v) 16.00
Biologische Lamsbiefstuk met watermeloensalsa, geroosterde groenten en tzatziki * 21.50
Huszárenburger van biologisch rundvlees met spek en tomatenchutney, geserveerd met boerenfrites * 16.50
Zalm Wellington met rode pestotapenade, citroen-thijm dressing en geroosterde groenten * 19.50
Vegetarische burger met verse avocado, truffelmayonaise en een Parmezaankoekje, geserveerd met boerenfrites 16.50
Shakshouka, licht pittige tomaten-groenten stoof met fèta en gebakken ei, geserveerd met naanbrood * 16.50

Maaltijdsalades                                                                                             klein/groot

Geitenkaassalade met gele bietencarpaccio, rode ui, pecannoten, cherrytomaten, granaatappelpitjes, croutons en biologisch spek (kan ook zonder spek) 9.50/ 14.00
Salade Huszár met biologische biefstukreepjes, spek, aardappel, zacht gekookt ei, zilveruitjes en cherrytomaten 11.50/ 16.00
Courgetti salade met gerookte Zalm, fèta, appel, rode ui, komkommer, cherrytomaten, pijnboompitjes en groene pesto dressing
(kan ook vegetarisch met falafel in plaats van gerookte zalm)
10.00/ 14.50

Voor de kleintjes

Biologisch Huszárenburgertje  met boerenfrites en mayonaise 8.00
Pannenkoek naturel, geserveerd met poedersuiker en stroop (v) (met spek + 0.75) 6.50
Vegetarisch burgertje met boerenfrites en mayonaise (v) 8.00
Biologisch biefstukje met gemenge warme groenten en boerenfrites met mayonaise 9.00

Nagerechten

Veramisu, tiramisu van chef Vera gemaakt met meloen en gin* 7.50
Witte chocolade bavarois met verse aardbeien en tuille * 8.50
Kokosmakroon met lemoncurd en biologisch vanille ijs* 8.00
Coupe Meringue met biologisch vanille ijs, meringue crumble, saus naar keuze (karamel of chocolade-Frangelicosaus) én slagroom * 6.00
Huszár’s Nagerechtenproeverij 15.50
Hollands kaasplankje geserveerd met vijgenbrood en rode portstroop 12.00
Kinderijsje (twee bolletjes biologisch boeren ijs met slagroom) 4.75
Brownie van pure chocolade * 2.50
Franse Appeltaart (met slagroom +0,60) * 3.50
Lemon Cheesecake * 4.00
Worteltjestaart * 4.00