Het onderstaande keuzemenu wordt gehanteerd voor groepen van 10 tot maximaal 30 personen. De avond zelf bepaalt u de gerechten en het aantal gangen. Voor groepen tussen de 25 en 30 personen is het fijn als de keuzes vooraf worden doorgegeven. Er is geen vaste menuprijs, u betaald alleen de gerechten die besteld worden.
Het is, in overleg, ook mogelijk om zelf een keuzemenu samen te stellen.
Alle gerechten worden zo veel mogelijk bereid met eerlijke en biologische producten. Vlees en eieren zijn biologisch/dynamisch en komen van Hoeve Biesland uit Delftse polder.

Voorgerechten

Spicy bietensoep met munt, yoghurt en croutons (v)
Spicy beet soup with mint, yoghurt and croutons (v)
6.75
Hollandse kokkels gestoofd in Texels Skuumkoppe met knoflook, rode peper, peterselie en toast
Dutch Cockles stewed in Texels Skuumkoppe beer with garlic, red pepper, parsley and toast
9.50
Biologische Rundercarpaccio met oude kaas, rode ui, pijnboompitten, zongedroogde tomaten, kappertjes en truffelmayonaise
Organic beef carpaccio with mature cheese, red onion, pine nuts, sundried tomatoes, capers and truffle mayonnaise

10.00

Hoofdgerechten

Huszárenburger van biologisch rundvlees met spek, tomatenchutney, geserveerd met boerenfrites en mayonaise
Huszár organic beef burger  served with tomato chutney, bacon and large farmer fries
16.50
Zalm Wellington met rode pestotapenade, citroen-thijmdressing en geroosterde groenten
Salmon Wellington with red pesto tapenade, lemon thyme dressing and roasted vegetables
19.50
Biologische Lamsbiefstuk met watermeloensalsa, geroosterde groenten en tzatziki
Organic Lamb steak with watermelon salsa, roasted vegetables and tzatziki
21.50
Shakshouka: licht pittige tomaten-groenten stoof met feta en gebakken ei, geserveerd  met naanbrood
Shakshouka: lightly spicy tomato vegetable stew with egg, served with flat bread
16.50

Nagerechten

Veramisu, tiramisu van chef Vera gemaakt met meloen en gin
Veramisu, home made tiramisu from chef Vera with melon and gin
7.50
Witte chocolade bavarois met verse aardbeien en tuille
White chocolat bavarois with fresh strawberries and tuilles
7.50
Coupe Meringue met biologisch vanille ijs, meringue crumble, saus naar keuze (karamel of chocolade-Frangelicosaus) en slagroom
Coupe Meringue with organic vanilla ice cream, meringue crumble, the sauce you like best (caramel or chocolate Frangelico sauce) and whipped cream
6.00
Kokosmakroon met lemoncurd en biologisch vanille ijs
Coconut macaroon with lemon curd and organic vanilla ice cream
8.00
Franse appeltaart
French Apple Pie
3.50
Lemon cheescake
Lemon Cheesecake
4.00
Worteltjestaart
Carrot Cake
4.00