Alle gerechten worden zo veel mogelijk bereid met eerlijke en biologische producten. Zo komen ons vlees en onze eieren van Hoeve Biesland, een biologisch/dynamische boerderij uit Delftse polder.

Het onderstaande keuzemenu wordt gehanteerd voor groepen vanaf 10 personen. De avond zelf mogen u en uw gasten bepalen of u 1, 2, of 3-gangen wilt dineren. Er is geen vaste menuprijs, u betaald alleen de gerechten die besteld worden.
Het is, in overleg, ook mogelijk om zelf een keuzemenu samen te stellen.

Voorgerechten

Kokos-limoensoep met atjar en een gekookt eitje (v)
Coco Lime soup with atjar and a boiled egg (v)
6.50
Cannelloni van courgette gevuld met basilicum, oregano, pistache en roomkaas geserveerd met tomatensaus (v)
Cannelloni made with zucchini, filled with basil, oregano, pistachio, cream cheese and tomato sauce (v)
8.00
Zalmbonbon gevuld met forelsalade, geserveerd met avocado, dragonmayonaise, zacht gekookt ei en toast
Smoked salmon bonbon with trout salad, avocado, tarragon mayonnaise, boiled egg and toast
9.50
Biologische Rundercarpaccio met oude kaas, rode ui, pijnboompitten, zongedroogde tomaten, kappertjes en truffelmayonaise
Organic beef carpaccio with mature cheese, red onion, pine nuts, sundried tomatoes, capers and truffle mayonnaise
10.00

Hoofdgerechten

Huszárenburger van biologisch rundvlees met spek, tomatenchutney, geserveerd met boerenfrites en mayonaise
Huszár organic beef burger  served with tomato chutney, bacon and large farmer fries
15.50
Yellow Tail Kingfish met licht gerookte paprika-knoflooksaus
Yellow Tail Kingfish with a lightly smoked bell pepper garlic sauce
19.00
Rode Bietenrisotto met Delfts blauwe geitenkaas, Gruyère, salsa verde, bosui pijnboompitjes en pecannoten (v)
Red beet risotto with Delft Blue goat cheese, gruyere, salsa verde, spring onions, pine nuts and pecan nuts (v)
16.00
Biologische Eendenborstfilet met vijgen-marsalasaus en verse vijg
Organic duck breast fillet with fig marsala sauce and fresh fig
19.50

Nagerechten

Veramisu, tiramisu van chef Vera gemaakt met liquor 43
Veramisu, home made tiramisu from chef Vera with liquor 43
7.50
Chocolate Chip Cookie met mokkacrème en chocolade-Frangelicosaus
Chocolate Chip Cookie with mokka cream and chocolate-Frangelico sauce
8.50
Coupe Meringue met biologisch vanille ijs, meringue crumble, saus naar keuze (karamel of chocolade-Frangelicosaus) en slagroom
Coupe Meringue with organic vanilla ice cream, meringue crumble, the sauce you like best (caramel or chocolate Frangelico sauce) and whipped cream
5.50
Warme Stoofpeertjes Crumble met biologisch vanille ijs
Hot Stew pears crumble with organic vanilla ice cream
8.00
Franse appeltaart
French Apple Pie
3,25
Lemon cheescake
Lemon Cheesecake
3,75
Worteltjestaart
Carrot Cake
3,75