Het onderstaande keuzemenu wordt gehanteerd voor groepen van 10 tot maximaal 30 personen. De avond zelf bepaalt u de gerechten en het aantal gangen. Voor groepen tussen de 25 en 30 personen is het fijn als de keuzes vooraf worden doorgegeven. Er is geen vaste menuprijs, u betaald alleen de gerechten die besteld worden.
Het is, in overleg, ook mogelijk om zelf een keuzemenu samen te stellen.
Alle gerechten worden zo veel mogelijk bereid met eerlijke en biologische producten. Vlees en eieren zijn biologisch/dynamisch en komen van Hoeve Biesland uit Delftse polder.

Voorgerechten

Spicy bietensoep met munt, yoghurt en croutons (v)
Spicy beet soup with mint, yoghurt and croutons (v)
6.75
Mosselpannetje gestoofd in Texels Skuumkoppe met knoflook, rode peper, peterselie en zonnebloembrood
Dutch mussels stewed in Texels Skuumkoppe beer with garlic, red pepper, parsley and sunflower bread
8.50
Carpaccio van biologische Rundermuis met oude kaas, rode ui, pijnboompitten, zongedroogde tomaten, kappertjes en truffelmayonaise
Organic beef carpaccio with mature cheese, red onion, pine nuts, sundried tomatoes, capers and truffle mayonnaise

10.75

Hoofdgerechten

Vegetarische lasagne met knolselderij, courgette, spinazie en drie heerlijke kazen (v)
Vegetarian lasagna with celeriac, zucchini, spinach and a selection of cheeses (v)
16.00
Zalm Wellington met rode pestotapenade, citroen-thijmdressing en geroosterde groenten
Salmon Wellington with red pesto tapenade, lemon thyme dressing and roasted vegetables
19.50
Biologische Longhaas met vijgen-rode wijnsaus en geroosterde groenten
Organic beef tenderloin with fig-red winesauce and roasted vegetables
20.50

Nagerechten

Veramisu, tiramisu van chef Vera gemaakt met koffie en amaretto
Veramisu, homemade tiramisu of chef Vera with coffee and Amaretto
7.50
Appeltaart Bavarois
Apple pie Bavarois
8.50
Coupe Meringue met biologisch vanille ijs, meringue crumble, saus naar keuze (karamel of chocolade-Frangelicosaus) en slagroom
Coupe Meringue with organic vanilla ice cream, meringue crumble, the sauce you like best (caramel or chocolate Frangelico sauce) and whipped cream
6.00
Sinaasappelcake met Chocolademousse met noten crumble en biologische vanille-ijs
Orange cake with chocolate mousse with nut crumble and organic vanilla icecream
8.00